Nieuws en blogs

1 november 2023
Bron: Frituurwereld.nl |

De Hof Staete in Koekange gekroond met keurmerk

De Hof Staete in Koekange is gelauwerd met het keurmerk Goed Gefrituurd. Gekoppeld aan een manege en dagbesteding, gaat het om een zeer bijzonder frituurbedrijf.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk Goed Gefrituurd voor Restaria Appelscha

Relatief kort na de opening, is Restaria Appelscha bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd. Fred en Annita Korringa namen onlangs het keurmerk in ontvangst.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

“Keurmerk is de Michelin-ster voor frituurders”

“Het is de Michelin-ster voor frituurders,” zegt er één. “Het keurmerk werkt onderscheidend,” zegt een ander. En een derde frituurprofessional mét keurmerk Goed Gefrituurd laat weten: ...

Bron: Frituurwereld.nl |

Punt achter keurmerkzegel voor ‘exclusieve horecaproducten’

ProFri zet een punt achter het keurmerkzegel ‘100% Exclusiviteit’ voor unieke horecaproducten.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Nancy Egberts: “Mystery Guest houdt je scherp”

ProFri Ambassadeurs van de Week Vlakbij de grens met Duitsland, in ’s-Heerenberg, is cafetaria Litjes te vinden. Een op en top familiebedrijf dat altijd blijft vernieuwen. Het brede assortiment m...

Bron: Frituurwereld.nl |

Hans en Sandra Schlepers: “Spontane complimenten van klanten over keurmerk”

“Wij hebben onze eigen formule.” Zeggen Hans en Sandra Schlepers van Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen.

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Joyce Norder: “Keurmerk is bewijs van goed ondernemerschap”

ProFri-ambassadeur in beeld. Joyce Norder van De Schelp in Roelofarendsveen: “Keurmerk is het bewijs van goed ondernemerschap.”

...
Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk Goed Gefrituurd voor Tom’s Cafetaria in Leeuwarden

Ondernemers Tom en Aafke Bieleveld kregen het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd.

Tom Bieleveld is een ware ambassadeur van het frituurvak. Hij verzet zich t...

Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk Goed Gefrituurd voor wijkcafetaria in Meppel

Het vakmanschap van cafetaria De Haveltermade in Meppel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Willian Schiphor...

Bron: Frituurwereld.nl |

Keurmerk voor Cafetaria Ekenrooi in Waalre

Eigengemaakt stoofvlees en gastvrije ontvangst zijn omweg waard De ondernemers van Cafetaria Ekenrooi in Waalre hebben het Goed Gefrituurd Keurmerk ontvangen en verdienen hiermee een positie in de ...

Bron:   |

Hoe maak je de beste frieten?

Professor doctor Bruno De Meulenaer deed er eind juli een boekje over open. In de videolezing komen enkele bijzondere zaken naar voren, maar hij vertelt ons ook dat we vooral moeten genieten van on...

Bron:   |

Mayo en ketchup blijven populair

Nederlanders zijn stapelgek op saus, zo gek zelfs dat we inmiddels voor elk eet-moment gedurende de dag onze eigen favoriet hebben.

...
Bron:   |

Fish & chips, typical British?

Zoals alles tegenwoordig, polariseert patates frites soms ook. In Engeland woedde in recente jaren een felle discussie over de vraag hoe Brits het nationale frietgerecht fish & chips nou eigenl...

Bron:   |

De vorstelijke status van friet en snacks

Prins Laurent is een beetje het zwarte schaap van de Belgische koninklijke familie. Gretig snoept hij van het nationale gerecht, de frieten.

...
Bron:   |

Eetwoord van het Jaar

Het Eetwoord van het Jaar 2021 is ‘spookkeuken’. Dit is de Nederlandse vertaling van ghost kitchen, oftewel dark kitchen. Op de nominatielijst staat een aantal bijzondere termen die betrekkin...