Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.
“Restaurant-cafetaria ’t Pakhuis, meer dan een halve eeuw een begrip in de regio.” Het begon in 1970 met frietverkoop vanuit een mobiele kraam tijdens paardenconcoursen. Het groeide uit tot een bedrijf met een breed assortiment en catering. Bij vakwedstrijden gooide ’t Pakhuis vaak hoge ogen.
Speciale vermelding verdienen de Gelderse bollen, royaal belegd streekbrood. Tevens wraps, burgers en glutenvrije snacks. Bijzonder: dikke frieten van 14 millimeter, patat Pannegies (Gelderse lamstoofpot), patat warmvlees dragonder (fricandeau, spek, uien en champignons) en patat Gelderse beenham.
Dit bedrijf staat ook vermeld in de Nationale Smulgids, dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In deze adresgids vind je, gerangschikt per provincie (of per plaats), cafetaria's, snackbars en frituren die net zoals dit bedrijf, zich op een bijzondere manier onderscheiden.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.
’t Pakhuis Cafetaria Restaurant & Catering
Pakhuisweg 1a / 3a
6745 XA DE KLOMP
T | : | 0318-529498 |
W | : | Naar website |
Maandag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Dinsdag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Woensdag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Donderdag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Vrijdag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Zaterdag |   | 11:30 - 20:30 uur |
Zondag |   | Gesloten |