Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.
Friturist Wilco van Seccelen is “in de aardappels en de friet geboren.” Van oudsher is bij ‘t Hout frietje Topa een bestseller, friet met tzatzikisaus, verse kipkebab van het spit, ui en chilisaus. Tevens frikandel Topa verkrijgbaar.
Speciale vermelding verdienen de nasibal en bamibal volgens een recept van Wilco’s vader. “Stevige beet, fijn-pikante kruiding. Bami en rijst liggen mooi rul in de krokante korst. Rijk aan geur en smaak,” noteerden de keurmerk-smulinspecteurs.
Dit bedrijf staat ook vermeld in de Nationale Smulgids, dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In deze adresgids vind je, gerangschikt per provincie (of per plaats), cafetaria's, snackbars en frituren die net zoals dit bedrijf, zich op een bijzondere manier onderscheiden.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.