Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.
Dat cafetariahouders met een slagersachtergrond uitzonderlijk lekkere vleesgerechten kunnen maken, bewijst Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel. Eigenaar Marijn Tilburgs stelt hoge eisen aan zijn producten en ontwikkelt zijn eigen recepten. Het resultaat: gerechten waar gasten voor terugkomen.
Klanten smullen naast de verse friet vooral van de huisgemaakte spareribs, saté, shaslick en hete kip. Deze huisgemaakte specialiteiten zijn erg smaakvol en het assortiment van ‘Zelf Stamhuijs gemaakt’ is zeer divers. Deze zaak kan zichzelf met recht ‘ambachtelijke cafetaria’ noemen.
Dit bedrijf staat ook vermeld in de Nationale Smulgids, dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In deze adresgids vind je, gerangschikt per provincie (of per plaats), cafetaria's, snackbars en frituren die net zoals dit bedrijf, zich op een bijzondere manier onderscheiden.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.