Dat cafetariahouders met een slagersachtergrond uitzonderlijk lekkere vleesgerechten kunnen maken, bewijst Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel. Eigenaar Marijn Tilburgs stelt hoge eisen aan zijn producten en ontwikkelt zijn eigen recepten. Het resultaat: gerechten waar gasten voor terugkomen.
Klanten smullen naast de verse friet vooral van de huisgemaakte spareribs, saté, shaslick en hete kip. Deze huisgemaakte specialiteiten zijn erg smaakvol en het assortiment van ‘Zelf Stamhuijs gemaakt’ is zeer divers. Deze zaak kan zichzelf met recht ‘ambachtelijke cafetaria’ noemen.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.
Maandag |   | Gesloten |
Dinsdag |   | 16:00 - 20:00 uur |
Woensdag |   | 16:00 - 20:00 uur |
Donderdag |   | 12:00 - 20:00 uur |
Vrijdag |   | 12:00 - 20:00 uur |
Zaterdag |   | 12:00 - 20:00 uur |
Zondag |   | 12:00 - 20:00 uur |