Deze frituurspeciaalzaak heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk. Hier worden alle kernkwaliteiten uitgedragen die horen bij dit keurmerk. Het gaat hierbij om deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met het keurmerk sluiten we als het ware een contract met jou als consument. De genoemde begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers: Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe we dit meten? Klik hier voor de checklist.
Gestart in 1988, transformeerde eethuis ’t Pleintje tot een sfeervolle lunchroom annex frituur. De snacks en broodjes zijn hier smaakvol gepresenteerd in mooie bakkersvitrines. De friet is kakelvers bereid in eigen huis. Citaat: “Verse aardappelen, zo van het land bij ons in de frituur.”
Speciale vermelding verdienen de porties friet met toppings, zoals de friet pulled pork ketjap. Naast gewone boerenfriet serveert ’t Pleintje herenboerenfriet: friet met gebakken speklappen. Maaltijden worden sinds jaar en dag bereid met verse ingrediënten van de streekboer.
Dit bedrijf staat ook vermeld in de Nationale Smulgids, dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In deze adresgids vind je, gerangschikt per provincie (of per plaats), cafetaria's, snackbars en frituren die net zoals dit bedrijf, zich op een bijzondere manier onderscheiden.
Heb je een bezoek gebracht aan dit bedrijf en viel het goed in de smaak? Geef dan jouw Smulscore door via de onderstaande link.
Maandag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Dinsdag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Woensdag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Donderdag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Vrijdag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Zaterdag |   | 10:30 - 21:30 uur |
Zondag |   | 12:00 - 21:30 uur |